Senna, Rossi, Minichamps


Gisteren is weer een nieuwe levering binnen gekomen van de in 2011 uitgebrachte Senna movie. Op zowel DVD als Blu Ray formaat beide weer leverbaar. We hebben een paar weken zonder gezeten omdat ze simpelweg bij Universal Pictures op waren. Goed teken, blijkbaar was de verkoop een succes! Nu zijn ze dan eindelijk bijgemaakt en hebben we ze weer in huis. Frappant om te zien dat de prijs nu lager is voor de artikelen, alleen rekenen ze wel ineens verzendkosten vanuit Frankrijk dus zijn we per saldo nog net zo duur uit.

Klik hier om de Blu Ray te bestellen en klik hier om de DVD te bestellen.

Ondertussen heeft Minichamps zijn website vernieuwd. Kan op het eerste gezicht niet zeggen dat het duidelijker is geworden maar misschien een kwatie van wennen.
Gisteren is van Valentino Rossi de 2008 Yamaha YZR M1 in de Indianapolis uitvoering binnen gekomen. Niet alleen is de motor voorzien van regenbanden en wat racevuil maar ten opzichte van de standaard 2008 motor zijn er ook wat andere decals aangebracht. Klik hier om te bestellen.
Van Bleekemolen was al eerder de 2011 Mercedes-Benz SLS AMG GT3 #22 aangekondigd van de 24uurs race op Nurburgring. Nu hebben we ook de afbeelding van Minichamps. Ook van de nummer 32 van Frankenhout hebben we nu een afbeelding. Wanneer deze modellen gaan komen is nog niet bekend. Klik hier om te bestellen.
Senna, Rossi, Minichamps Senna, Rossi, Minichamps Reviewed by GPworld on maart 29, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.