Bleekemolen, Rossi, Simoncelli, Rush

Zoals het er nu voor staat gaan we helaas in de winkel niet het boek van Michael Bleekemolen verkopen. Normaal werkt het met de boeken (in Nederland) zo dat je op de advies-verkoopprijs een kortingspercentage krijgt wat dan je winstpercentage is. Bij de firma Bleekemolen werkt dit anders, daar is de korting nihil exclusief de verzendkosten waardoor je eigenlijk duurder gaat inkopen als verkopen. Dat is boekhoudkundig niet zo heel erg verstandig.

Vandaag komt de nieuwste uitgave van Motor Magazine dan bij de lezers in de bus met de GPworld shoppagina's erin. Vandaag gaat dan ook de shop site de lucht in: http://shop.motor.nl Het is de laatste weken erg stil, niet alleen hier maar hoor je ook van andere winkels en leveranciers. Hopelijk dat deze motorgroep weer een impuls aan de business zal geven.
Van Valentino Rossi staan de spullen die we binnen enkele weken gaan ontvangen nu op de website om te bestellen. Deze zijn hier te bekijken. Bij dezelfde zending verwachten we dan ook de spullen van Marco Simoncelli. Deze zijn hier te zien. Van Valentino Rossi kwam er ook een volledig nieuwe mooie kleding lijn van Monster. Hier hadden we een hoop van besteld maar gisteren bericht gekregen vanuit Italie (mamamia!) dat de Monster spullen alleen op de circuits verkocht zullen worden.

Ondertussen lopen de opnamen voor de film Rush gewoon door. Op de Nordschleife is de crash van Niki Lauda nagebootst en gefilmd door een wandelaar in het bos:

Bleekemolen, Rossi, Simoncelli, Rush Bleekemolen, Rossi, Simoncelli, Rush Reviewed by GPworld on april 19, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.