Top Model & Minichamps

Nog steeds krijgen we regelmatig emails van Top Model figuren. Of we ze al alsjeblieft willen gaan verkopen. Nog steeds zien ze er niet uit en nog steeds zijn ze veel te duur. We ontvangen dan ook deze afbeelding van Kimi Raikkonen met hele grote handen. Maar het lijkt ook wel of die oogschaduw op heeft. En hele enge ogen!
Volgende week komt van Minichamps in de schaal 1/43 de Red Bull RB7 van Sebastian Vettel binnen in de uitvoering van de Grand Prix van Malaysia. Klik hier om te bestellen.
Over een paar weken komt van Vettel ook een uitvoering van de Grand Prix van Turkije. Er zit weinig verschil tussen deze modellen. Eigenlijk grotendeels alleen de helm van Vettel is anders. Zullen geen bestsellers worden, alleen voor diegene die de Vettel collectie compleet willen houden. Zie hierboven de verschillen (of juist overeenkomsten tussen de modellen)
Ook van Lewis Hamilton gaat er een andere uitvoering volgende week binnen komen. Het gaat om de 2011 McLaren Mercedes MP4/26 in de uitvoering van de Chinese Grand Prix, die Hamilton won. Klik hier om te bestellen.
In de schaal 1/12 gaat volgende week dan ook het Misano 2008 figuur van Valentino Rossi uitkomen. Klik hier om te bestellen.
Top Model & Minichamps Top Model & Minichamps Reviewed by GPworld on april 14, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.