Vaillant, Puma, Verzamelbanden


Een tijdje geleden is uitgeverij Dupuis/ Graton begonnen met het uitbrengen van de Michel Vaillant stripboeken als hardcover. Nummer 1 en 2 hadden we al in de winkel maar op 6 juni kunnen we nummer 3 en nummer 4 toevoegen aan deze nieuwe collectie. Nummer 3 heeft als titel “De renbaan van de angst”  en nummer 4 heeft als titel “ Tocht door de nacht”, één van de meest spannende albums uit de reeks. Klik hier om te bestellen.
 Voor de filmliefhebbers gaat Vitesse in de schaal 1/43 een collectie box uitbrengen in september met de auto’s Delorean uitvoeringen van Back to the Future 1,2 en 3. De eerste auto uiteraard met de mast achterop. De tweede met de flux capacitor en de derde met treinwielen.
De oplettende kijker had gezein op onze website dat we gisteren de nieuwe 2012 Ferrari polo’s binnen zouden krijgen. Helaas, we hebben gisteren de verkeerde ontvangen! Deze zijn retour gestuurd, de juiste polo’s komen vandaag of dinsdag binnen.

De oplettende kijker had gezein op onze website dat we gisteren de nieuwe 2012 Ferrari polo’s binnen zouden krijgen. Helaas, we hebben gisteren de verkeerde ontvangen! Deze zijn retour gestuurd, de juiste polo’s komen vandaag of dinsdag binnen.

Gisteren zijn ook de nieuwe 2012 verzamelbanden binnen gekomen voor het Formule 1 blad op te bergen. Sinds begin dit jaar heeft het blad een groter formaat gekregen. Deze passen dan weer mooi in deze banden. Klik hier om te bestellen.

Vandaag sluit de winkel om 16.00 uur. Met Koninginnedag is de winkel gesloten. Sowieso is de Sint Bavostraat hier afgesloten vanwege de festiviteiten, dus toch weinig nut om maandag open te gaan.

Dinsdag zijn we weer van de partij !
Vaillant, Puma, Verzamelbanden Vaillant, Puma, Verzamelbanden Reviewed by GPworld on april 28, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.