Pinnen via ADSL


Vandaag of morgen komt van M4 Models in de schaal 1/43 de Alfa Romeo 33.3 uit 1970 binnen van de 24 uren van Le Mans van de rijders Hezemans en Gregory. Klik hier om te bestellen.
In de schaal 1/18 komt de Ferrari 550 Barchetta Pinninfarina binnen. Geproduceerd door Elite Models. Klik hier om te bestellen.

Onder de noemer “ Ronnie Peterson Collection” komt de Tyrrell P34 binnen in de uitvoering van de Belgische Grand Prix 1977. Geproduceerd door True Scale Miniatures in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.
Ook komt er een nieuw hoofdstuk binnen in de Ferrari La Storia reeks. Het gaat om deel 28, de 1981 Ferrari 126C van Gilles Villeneuve in de uitvoering van de Spaanse Grand Prix 1981 (winnaar). Klik hier om te bestellen.

Vandaag wordt er bij GPworld in de winkel het één en ander veranderd aan bel, pin en internet aansluiting. Zowel goedkoper en pinnen via internetverbinding ipv telefoonlijn. En geen gehannis meer dat tijdens het lange inbellen iemand zijn pas al weer te vroeg uit het apparaat trekt. Dus mochten we even niet bereikbaar zijn, probeer het later dan nog eens !


Pinnen via ADSL Pinnen via ADSL Reviewed by GPworld on mei 31, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.