Tameo, Vettel en La Storia


Gisteren is er een zending uit Italie binnen gekomen van de Tameo Models. Bij deze zending zaten twee schitterende Ferrari – Alonso modellen. Beide in de schaal 1/43.
De eerste is de 2010 Ferrari F10 van Fernando Alonso in de Monza uitvoering. Tot in detail geproduceerd door Tameo, gelimiteerd op 200 stuks. Klik hier om te bestellen.
De tweede is de 2011 Ferrari F150 Italia van Fernando Alonso in de Monaco uitvoering. Ook deze is gelimiteerd, op slechts 233 stuks. Klik hier om te bestellen.

We hebben al een paar jaar er niets meer van gehoord maar door de firma Endurance zijn in de schaal 1/9 twee beeldjes van Sebastian Vettel aangekondigd. We hebben in het verleden heel veel mooie Endurance beelden gezien van Schumacher, Senna of zelfs Enzo Ferrari. Deze Vettel uitvoeringen zijn op het eerste gezicht nou niet echt heel erg super. Maar misschien zijn er mensen die graag een Vettel alias Jantje Smit in een Red Bull overall als beeldje neer willen zetten. Ze staan aangekondigd voor november/ december.
Binnenkort verwachten we ook een nieuw deel in de Ferrari La Storia serie. Het lijkt steeds langzamer te gaan maar eindelijk is het bijna zover. Dit keer gaat het om deel 28 in de serie: de 1981 Ferrari 126C van Gilles Villeneuve als winnaar van de Spaanse Grand Prix. Geproduceerd door Ixo Models in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.
Tameo, Vettel en La Storia Tameo, Vettel en La Storia Reviewed by GPworld on mei 23, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.