Fastest en nieuw kastje

Langzaam aan beginnen de leveringen van de DVD Fastest binnen te rollen. Gisteren van onze eerste bestelling van 50 stuks de eerste 12 stuks binnen gekregen. Vandaag vanuit Amsterdam (Universal) ontvangen we er 10, vandaag komen er ook uit Duitsland 7, maandag nog wat en dinsdag nog wat. Zo kom je inderdaad aan 50 stuks. Het mag blijkbaar wat kosten bij Universal. We kunnen in ieder geval leveren. Klik hier om te bestellen.


Bij de Ikea verkopen ze hele grappige kleine vitrine kastjes voor slechts euro 39,95. Voor wat je krijgt is het geen geld, ze zijn alleen niet stofvrij. Van de week hebben we zo een kastje in de winkel geplaatst met een GULF thema met de nieuwste aanwinsten erin:

Binnenkort ontvangen we van Spark Models in de schaal 1/43 de 2012 Citroen DS3 van Peter van Merksteijn in de Monte Carlo uitvoering. Klik hier om te bestellen.


Van Ayrton Senna gaat in de schaal 1/43 de 1988 McLaren Honda MP4/4 komen van Tameo. Met de hand gebouwd, in een oplage van slechts 340 stuks in de uitvoering van de Japanse Grand Prix. Klik hier om te bestellen.

Gisteren hebben we het nederlandstalige boek binnen gekregen over motorcoureur Joey Lintjens. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Fastest en nieuw kastje Fastest en nieuw kastje Reviewed by GPworld on juni 14, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.