TT 2012


Van Duke hebben we het nieuwste DVD overzicht zojuist ontvangen: TT, Isle of Man 2012. Totaal 200 minuten aktie, engels gesproken. Klik hier om te bestellen.
Michel Vaillant dossier Michael Schumacher
Helaas, het hing misschien al in de lucht. Het langverwachte dossier Michael Schumacher is nu echt komen te vervallen. Wat precies de reden is weten we niet maar de leverancier gaf aan dat deze niet mag worden uitgebracht. Ze willen wel, maar mogen niet (van Schumacher). Dit album was oorspronkelijk geplanned voor uitgave in het weekend van Spa-Francorchamps tijdens het 20-jarige jubileum van Michael Schumacher. Toen waren er al problemen en werd het album uitgesteld naar december 2011.

De Franse uitgave is dan ook daadwerkelijk uitgekomen terwijl de Nederlandse versie verschoven werd naar 5 september maar gisteren dus compleet gecancelled werd.

In september gaan dan wel in de hardcover reeks deel 5 en 6 uitkomen en in december gaat dossier Spa-Francorchamps komen samen met het eerste deel van een nieuwe avonturen reeks. (WTCC)

Ayrton Senna
Het is vrij stil met artikelen van Ayrton Senna, helemaal sinds Minichamps de Senna-licentie een tijd geleden zijn kwijtgeraakt. Volgens eigen zeggen verwachten ze deze licentie weer te krijgen (lees: gaan ze weer betalen), maar ja, Minichamps zegt wel eens vaker dingen. 

In ieder geval komen er daardoor steeds meer andere Senna modellen van andere fabrikanten wat eerst niet kon; Figutec brengt Senna figuren uit. Nu is het de beurt aan Fujimi. Zij hebben aangekondigd in de schaal 1/20 twee bouwpakketten uit te gaan brengen van de zowel de 1981 kart en de 1993 Bercy kart.

TT 2012 TT 2012 Reviewed by GPworld on juli 20, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.