BTW


In de pers is er veel om te doen geweest; de stijging van de BTW naar 21%, met name de Telegraaf pakt al een tijd uit met grote negatieve koppen. Zoals bijna alle andere ondernemers gaat GPworld de prijzen ook niet verhogen. Reden hiervoor is dat een hoop artikelen zijn geprijsd op bijvoorbeeld euro 19,95. Dit zou dan euro 20,28 worden. Dat schiet ook niet echt op met die vreemde bedragen. Daarnaast hebben bijvoorbeeld CMC en Spark Models een vaste verkoopadvies prijs. Deze prijzen die werden al geadviseerd ook aan Italiƫ en Belgiƫ waar al langer 21% BTW werd gehanteerd.

Corgi, bij ons meer bekend als speelgoed fabrikant, heeft aangekondigd in 2013 op de markt te gaan komen met Formule 1 modellen van 2012. In de schaal 1/43 de Lotus E20 van Grosjean en Raikkonen. Wat de kwaliteit is, is nu nog bekend. Aangezien Spark en Minichamps ook de Lotus op de markt zetten, vraag je je af of het nog zin heeft.

Voor diegene die nog een tripje naar Japan, naar de Grand Prix op Suzuka op de planning hebben staan. Daar worden zoals elk jaar de zogenaamde Japan Legends verkocht.

Spark Models heeft in de schaal 1/43 de 1991 Braun Tyrrell Honda 020 van Saturo Nakajima en Minichamps heeft in de schaal 1/43 de 2010 Red Bull RB6 van Sebastian Vettel van Suzuka in de verkoop op het circuit.

BTW BTW Reviewed by GPworld on september 26, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.