Nieuwe jaarboeken


Eind van het jaar zijn de nieuwe jaarboeken weer verkrijgbaar bij ons. Elk jaar zetten de uitgeverijen iemand op de voorkant waarvan ze denken dat die kampioen gaat worden maar uiteindelijk komen de boeken altijd met een andere omslag.
Bij AutoCourse reeks denken ze dat het Fernando Alonso gaat worden en in de MotoGP zal het Jorge Lorenzo worden. Bij de Formula One official Yearbooks hebben ze een andere gedachte: Lewis Hamilton gaat' em worden in de Formule 1 en bij the Official MotoGP yearbook gaan ze voor Casey Stoner. 
Binnenkort verwachten we de nieuwste uitgave in de Technical Analysis reeks. Het gaat om de 2011-2012 uitgave. Zoals altijd zijn de boeken voorzien van de meest fantastische technische tekeningen van Giorgio Piola. Klik hier om te bestellen.

Ook komt er binnenkort alsnog een nieuw boek over Ayrton Senna genaamd: "Ayrton Senna: The Messiah of Motor Racing". Ondertussen kunnen we een boekenkast vullen met leesmateriaal over Senna, het is afwachten of dit boek een mooie aanvulling zal zijn, of weer veel van hetzelfde. Klik hier om te bestellen.





Nieuwe jaarboeken Nieuwe jaarboeken Reviewed by GPworld on september 20, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.