Kim Raikkonen

Vanmiddag komt de Spark levering binnen met de 2012 Lotus E20 modellen van Kimi Raikkonen en Romain Grosjean. Beide in de Monaco - Lotus 500GP uitvoering en Kimi met de James Hunt helm. We hebben nog slechts een handjevol exemplaren van Kimi over. Net zoals Kovalainen heeft Kimi dus ook wat sponsoring van Angry Birds op de achtervleugel gehad in Monaco:
Klik hier om de Lotus E20 te bestellen. Op=op. Nu heb je de kans, dus niet over 3 maanden er om zeuren!
Gisteren was de vertegenwoordigster van Dupuis hier voor het laatste stripboeken nieuws. Deel 3 en deel 4 van de reeks Plankgas komen 14 november uit. Op 5 december komt van Michel Vaillant het nieuwe dossier Spa-Francorchamps en op diezelfde dag komt dan ook nummer 1 van de nieuwe avonturen reeks: "In de naam van de zoon".
-Een nieuwe, vliegende start voor een reeks die al sinds 1957 bestaat!
-Hedendaagse avonturen, realistischer personages en meer diepgang.
-Een nieuw auteursteam.

Michel Vaillant opnieuw aan de start

De grote terugkeer van de beroemdste autocoureur van de stripwereld! In het nieuwe seizoen staat de clan Vaillant voor heel wat nieuwe uitdagingen. In een nieuwe, geglobaliseerde economische context moet hij niet alleen inspelen op de ontwikkelingen in de automobielsector, maar ook afrekenen met de strubbelingen binnen de eigen onderneming. De grootste uitdaging is om opnieuw te schitteren in het WTCC, het World Touring Car Championship... én om de familiebanden aan te halen nu de belangen alsmaar groter worden...
Kim Raikkonen Kim Raikkonen Reviewed by GPworld on oktober 17, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.