Opendagen en aparte 1/18 modellen

Vaak in oktober krijgen we van verschillende leveranciers uitnodigingen voor open dagen met flinke kortingen met het oog op inkopen voor de feestdagen. Eigenlijk hebben we daar nooit zoveel meegedaan. Door de winkel kunnen we sowieso alleen maar op zondag en de artikelen zijn voornamelijk de kortings artikelen die niet goed verkocht hebben. De veelgevraagde Kimi's Vettels, Schumi's etc......dat kom je natuurlijk dan niet tegen. Enfijn, er is nu een leverancier die wel een mooi lokkertje heeft:
Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse open dagen. Dit jaar op zondag 14 en maandag 15 oktober 2012. U bent vanaf 08.00 uur van harte welkom.
Zondag 14 oktober vanaf 17.00 uur een speciale paaldans-act! Mis het niet!

Van True Scale Miniatures hebben we natuurlijk afgelopen week de 1973 Tyrrell 006 van Jackie Stewart ontvangen. Deze moeten we nog steeds even mooi fotograferen. We hebben nu ook afbeeldingen van een andere interessant model in de schaal 1/18 van True Scale Miniatures: Het gaat om de Lotus 56B Turbine uit 1971 van Emerson Fittipaldi. 

Gisteren pakte Red Bull al goed uit. De 1-2 overwinning van Vettel en Webber, youtube records en spring record met die malloot. 
Van AutoArt gaat in de schaal 1/18 de Red Bull van Sebastian Vettel uit komen in de uitvoering van GT5, genaamd de Red Bull GX2010. Heel erg tof, maar de prijs is helaas nog onbekend. 



Opendagen en aparte 1/18 modellen Opendagen en aparte 1/18 modellen Reviewed by GPworld on oktober 15, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.