DVD's, Tameo, helm Senna 1992


Ondertussen zijn de nieuwe DVD’s Motogp, Great moments en Superbike, When Britain ruled the world binnen gekomen. Beide geproduceerd door Duke.

Van Tameo verwachten we volgende week in de schaal 1/43 twee kant en klare door Chinese kinderhandjes inelkaar geknutselde hoog gedetaileerde prachtige modellen binnen. Het gaat om de Ferrari F2012 van Fernando Alonso in de uitvoering van de Grand Prix van Malaysia en de McLaren Honda MP4/4 uit 1988 van Ayrton Senna. Beide modellen handgebouwd, zwaar gelimiteerd en hier te bestellen.
Volgende week krijgen we een kleine zending binnen met de speciale uitvoering van de helm van Ayrton Senna. In Suzuka 1992 reed Senna met een kleine Japanse vlag op zijn helm
 In een oplage van slechts 500 stuks ontvangen we volgende week een paar exemplaren van deze helm. Het bijzondere daarbij is ook dat van alle Senna helmen die uitgekomen zijn, er nooit eerder een 1992 helm is verschenen. Geproduceerd door Bell in de schaal 1/2 en hier te bestellen.
Tijden zijn veranderd. In Senna's tijd reed je gewoon het hele seizoen met dezelfde helm. Zo een Japanse vlag erop was al heel speciaal. Tegenwoordig is het onderhand bijzonder als iemand met zijn standaard helm zou rijden. Bijna elk weekend rijden ze met een ander design.

DVD's, Tameo, helm Senna 1992 DVD's, Tameo, helm Senna 1992 Reviewed by GPworld on november 15, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.