Laatste Minichamps levering

We verwachten dit jaar nog één keer een grote Minichamps levering voordat we het nieuwe jaar inluiden. Wanneer precies is niet bekend maar als het meezit komende week. Maar wat zit daar dan bij?
In de schaal 1/12 de Honda RC212V uit 2011 van Marco Simoncelli. Gelimiteerde oplage 6658 stuks, hier te bestellen.
In de schaal 1/43 de Auto Union Type D van Tazio Nuvolari uit 1938 winnaar Italy 1938. Hier te bestellen.
Van Michael Schumacher en Nico Rosberg in de schaal 1/43 de 2012 Mercedes Petronas AMG W03. Deze zijn hier te bestellen.
Ook in de schaal 1/43 de Red Bull RB08 van Mark Webber. Hier te bestellen.
Van Kimi Raikkonen komen in één zending maar liefst twee modellen. Het gaat om de 2012 Lotus Renault E20, en de tweede uitvoering, de versie van Bahrain waarbij hij zijn eerste podium dit jaar behaalde. Beide zijn hier te bestellen.
Ook van Romain Grosjean komt in de schaal 1/43 de 2012 Lotus E20 binnen. Hier te bestellen.
Verder komt van Sebastian Vettel in de schaal 1/43 de Red Bull RB6, van Abu Dhabi binnen. De auto waar hij wereldkampioen meer werd. Deze is hier te bestellen.

Tot slot in de schaal 1/43 van Sebastian Vettel, de Red Bull RB7 van Suzuka.Werd hij daar ook niet wereldkampioen. Van dit model hebben we nog geen afbeelding. De inkoopprijs van dit model is hoger als de andere dus misschien dat dit wel iets heel speciaals gaat worden.

Voor alle bovenstaande modellen is op=op. Met de feestdagen die er aan komen gaat het altijd een stuk harder met de verkoop. Bijbestellen lukt niet meer, de meeste zijn sowieso al uitverkocht bij Minichamps zelf. Kortom, we moeten het doen met de aantallen die we zelf besteld hebben.
Laatste Minichamps levering Laatste Minichamps levering Reviewed by GPworld on december 15, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.