Spark en Raikkonen helm


Gisteren is dan nog de eerder aangekondigde Spark levering binnen gekomen. Waaronder de een paar exemplaren van de nieuwe 2013 Spark en 2013 Bizarre katalogussen. Maar ook zijn er leaflets SB, SF en SG binnen gekomen. Van deze wisten we eerst niet wat die afkortingen eigenlijk inhielden.

Het blijken dus drie flyers te zijn waarvan de SB, SF en SG voor de artikelnummers staan. De SB nummers zijn de modellen met een Belgisch tintje waaronder de 24H Spa. De SG nummers zijn de modellen met een Duits tintje, zowel Duitse automerken maar ook DTM modellen en 24H Nurburgring modellen. Dan de SF nummers zijn modellen van Franse rijders of fabrikanten.
Een model dat eerst was uitverkocht en nu als heruitgave weer opnieuw binnen gekomen is, is de 1965 Lotus 33 in de uitvoering van de Duitse Grand Prix van Jim Clark die dat jaar ook wereldkampioen werd. Dit model is hier te bestellen.

Van zowel Kimi Raikkonen als van Romain Grosjean zijn gisteren officieel de 2013 helmpjes in schaal 1/2 aangekondigd. Wanneer ze gaan komen weten we nog niet. Kimi is ondertussen van Arai naar Bell overgestapt voor 2013 dus ten opzichte van afgelopen jaar een wat andere vorm en een ander design. 
Spark en Raikkonen helm Spark en Raikkonen helm Reviewed by GPworld on maart 22, 2013 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.