Nieuwe Spark levering deze week

Vandaag of vrijdag komt er een nieuwe levering van Spark Models binnen. Het is stil op schaalmodellen gebied, dus eindelijk weer eens wat leuke modellen!

Van het volgende model hebben we buiten de reserveringen om nog maar een paar exemplaren over:
Het gaat om de 2012 McLaren Mercedes MP4/27 van Lewis Hamilton (met speciale USA helm) als winnaar van de Grand Prix van Amerika waarbij er op de auto reclame uitingen van Verizon in plaats van Vodafone stonden. Hier te bestellen. Op=Op.


Van Jenson Button komt de McLaren Mercedes MP4/27 binnen in de Braziliƫ uitvoering van vorig jaar. Een race die Button nog wist te winnen voordat het blijkbaar in de winter fout ging en McLaren een beetje de weg kwijt geraakt is. Voorlopig het laatste succes van McLaren, hier te bestellen.


Voor de Lotus en classic liefhebbers komt de 1959 Lotus 16 binnen van Graham Hill, uitvoering Nederlandse Grand Prix. Hier te bestellen.


De 1960 Lotus 18 komt van Jim Clark binnen. Uitvoering GP Portugal en is hier te bestellen.
Dan verwachten we ook de 1985 RAM 03 S4T uit 1985 van Manfred Winkelhock, uitvoering Grand Prix BelgiĆ« en is hier te bestellen.
Van John Love komt de Brabham BT20 uit 1968, Grand Prix Zuid Afrika binnen. Hier te bestellen.
Tot slot van Spark/ Reve Collection komt in de schaal 1/43 van Riccardo Patrese de Lancia Beta Montecarlo Turbo binnen van Giro d’Italia 1979. Hier te bestellen.
Nieuwe Spark levering deze week Nieuwe Spark levering deze week Reviewed by GPworld on mei 30, 2013 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.