Spark Models vandaag en binnenkort!


Gisteren hebben we nog een aantal nieuwe Spark Modellen op de website gezet die voor het einde van het jaar zullen verschijnen. Klik hier voor het overzicht van de Classic Formule 1 Spark modellen.

Vandaag komt van Spark Models in de schaal 1/43 de 2013 Toro Rosso STR8 van Jean-Eric Vergne binnen, deze is hier te bestellen. Van Ho-Pin Tung komt de Morgan-Nissan KCMG van Le Mans 2013 binnen, welke hier te bestellen is.


Dan nog de eerder gemelde Porsche 911 GT3 van Patrick Dempsey van Le Mans 2013 welke hier te bestellen is en de 1996 Ferrari F50 GT, hier te bestellen.Volgende maand verwachten we van Ho-Pin Tung ook de 2013 Budweiser Porsche 997 GT3 van de Asian Porsche Carrera cup waarin hij de race in Korea wist te winnen. Dankzij Ho-Pin zelf hebben wij al een exemplaar in ons bezit gekregen die zich mooi geleend heeft om even van alle kanten foto’s te maken. Klik hier om te bestellen.


Spark Models vandaag en binnenkort! Spark Models vandaag en binnenkort! Reviewed by GPworld on november 07, 2013 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.