Assetto Corsa Ferrari 312TVandaag is het zover. Het heeft een tijdje geduurd maar het gaat vandaag gebeuren. Vandaag gaat de Ferrari 312T van Niki Lauda komen………voor Assetto Corsa.


Assetto Corsa is een race simulator voor PC platform gemaakt door een club Italiaanse enthousiastelingen. Een half jaar geleden is de BETA versie van dit spel uitgekomen (€ 35,00) en komt er sindsdien elke twee weken een automatische update met nieuwe toevoegingen en aanpassingen aan het spel. Langzaamaan wordt het een volwaardige sim, echter vanaf de eerste seconden wat meteen goed zat was het gevoel voor de auto’s en de grafische hoogstaande kwaliteit. Net of je er echt in zit, waarheidsgetrouw. Vergeet F1 van codemasters, of GTA. Als je echt serieus wilt rijden is dit het helemaal. Voor vanmiddag is bij de nieuwe update de Ferrari 312 T1 van Niki Lauda geplanned.


Er zijn al een hoop banen beschikbaar. Leuke circuits zoals Mugello, Silverstone, oude Monza of Imola. Allemaal natuurgetrouw met lasers nagebootst. Dan kun je kiezen uit auto’s van Ferrari F40, Lotus 49, McLaren MP4/12, BMW M3 tot aan een GP2 auto, Fiat500, een Pagani of zelfs een Formule Abarth. Heel veel keuze!

Assetto Corsa Ferrari 312T Assetto Corsa Ferrari 312T Reviewed by GPworld on maart 28, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.