Nieuwe Ayrton Senna items

Van Ayrton Senna is door Bell Sports Models een replica helm in de schaal 1:2 aangekondigd van het jaar 1994. Dit helmpje is al eerder uitgebracht maar is in de loop der jaren toch veel vraag naar geweest. Binnenkort weer beperkt leverbaar en hier te bestellen!

Verder verwachten we komend weekend een DVD binnen te krijgen: Grand Prix Legends Ayrton Senna. Engelstalig, hier te bestellen.

Deze zomer verwachten we van Ayrton Senna ook nog een spaarpot in de vorm van een helm. Tevens komen er “S” stickers, een mooie mok, een helm-sleutelhanger en nog een keycord.



Aankomend weekend verwachten we ook nog een nieuw fotoboek binnen te krijgen van Joe Honda, wie jarenlang de circuits heeft afgereisd en de mooiste fotoboeken heeft uitgebracht. Senna is onderdeel, de eerste uitgave van Pilot Series welke 132 pagina’s beslaat met de mooiste foto’s voorzien van Japanse en Engelse teksten. Wat voornamelijk bijzonder is aan de boeken van Joe Honda is dat we vaak die foto’s nooit eerder gezien hebben daar de foto’s van de Europese fotografen overal al een keer verspreid zijn. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe Ayrton Senna items Nieuwe Ayrton Senna items Reviewed by GPworld on mei 07, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.