Senna & Pino


Het is nog niet over met de Senna boeken. Als het even meezit krijgen we komend weekend het boek “ Senna McLaren” binnen. Dit boek is uitgeven door McLaren in samenwerking met de Ayrton Senna Foundation. Hier te bestellen.


Ondertussen is de eerste zending van de Senna Nacional petjes al uitverkocht. Toch populairder als dat we van te voren hebben ingeschat. We verwachten in Juni weer nieuwe te ontvangen.



In Amerika is er een zekere Gary Pino. Deze Pino had een bedrijfje, Chapparrel’s DieCast en bouwde tot een paar jaar geleden voornamelijk in de schaal 1/18 ChampCar modellen om. Destijds gebruikte de orginele fabrikant van ChampCar modellen, Action Models, het Reynard chassis voor alle modellen terwijl sommige rijders eigenlijk met een Lola chassis reden. Pino bouwde deze Reynard chassis om naar Lola en bracht extra detaillering aan. Een hoog prijskaartje moest destijds bij deze vogel worden afgerekend maar toch jaren later via marktplaats een 2005 Sebastian Bourdais Newman-Haas voor een prikkie gevonden.






Senna & Pino Senna & Pino Reviewed by GPworld on mei 14, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.