Arai helmpje Sebastian Vettel


Met de volgende levering van Minichamps komt in de schaal 1/8 het eerste helmpje van Sebastian Vettel binnen. Het is de eerste van de voorlopig 9 stuks die aangekondigd zijn. Het gaat om de Arai uitvoering van Monaco 2010. Hier te bestellen.



Pak'em beet ruwweg, om en nabij een jaar of 18 geleden deed Minichamps veel meer met deze helmpjes. Toen werden complete startvelden uitgebracht van Formule 1 (inclusief de Pedro Diniz figuren die totaal niet verkocht werden) en DTM helmpjes. En daarnaast was er nog een Senna helmet collection waarbij we ons voor konden inschrijven en via Lang Miniaturen werden deze per postorder toegestuurd. En ook toen ging het al op de Minichamps manier: Dus lang wachten op eerste helmpje, maanden geen nieuwe, dan ineens drie stuks tegelijkertijd, dan weer half jaar niets, weer twee stuks. Etc. Maar goed, uiteindelijk staan ze hier nog steeds compleet in de kast bij de privé collectie.

Ook van Valentino Rossi, Alain Prost en Michael Schumacher zijn er een hoop helmpjes uitgebracht door Minichamps. Jammer dat er een aantal jaren van Schumacher waren die door Hotwheels zijn uitgebracht. Deze waren een stuk minder mooi en in het doosje lagen er plastic-achtige handschoentjes naast. 

De afgelopen twee jaar hebben we in ieder geval weer wat helmpjes van Schumacher, Mercedes tijdperk voorbij zien komen en lijkt dit artikel weer een beetje terug te komen.
Arai helmpje Sebastian Vettel Arai helmpje Sebastian Vettel Reviewed by GPworld on juni 21, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.