Montoya en undercover in Nieuwegein

De resultaten van zijn comeback in in de IndyCars bij het team van Penske stellen toch ietwat teleur. Desondanks begint het tempo er een beetje in te komen en heeft hij inmiddels een podiumplek in Texas. Binnenkort komt van GreenLight in de schaal 1/18 de Verizon Dallara DW12 van Juan Pablo Montoya uit. Klik hier om te bestellen.
Operatie undercover Nieuwegein

Een klant uit Nieuwegein die heel, heel af en toe een Senna item besteld en heel soms onze winkel bezocht, bestelde in het weekend van Koningsdag een artikel uit onze shop twv € 69,95. Volgens de trackingcode is het artikel gewoon netjes die maandag door de post bezorgd maar de man blijft beweren dat hij niets heeft ontvangen. De buren die hij gevraagd heeft, hebben ook niets ontvangen en het pakket is niet meer terecht gekomen (volgens klant). Nu zijn we in 10 jaar tijd nog nooit een postpakket kwijtgeraakt, altijd komt het linksom of rechtsom wel weer boven water. Dus ook deze keer weinig reden tot zorgen.

Ja het is soms onduidelijk als bij de buren wordt bezorgd en de post doet geen briefje in de bus…..maar nogmaals: We zijn nog nooit een pakket kwijtgeraakt, altijd wel weer boven water gekomen. Zelfs toen de mensen al verhuisd waren en het pakket door de postbode in de oude tuin onder een afdak gelegd was. Ook toen is het pakket weer boven water gekomen.

Enfijn, de man in kwestie blijft volhouden dat hij niets heeft ontvangen. Bijna dagelijkse volgen er telefonische updates dat hij nog steeds geen pakket heeft ontvangen en dat hij bij al ikweennie hoeveel buren langs geweest was om te vragen of het pakket wellicht daar was bezorgd. Echter, als we dan drie weken later dat desbetreffende artikel op marktplaats tegenkomen, aangeboden door iemand uit Nieuwegein en onder dezelfde initialen….dan lijkt het erop dat deze man de boel aan het belazeren is. Vraagprijs overigens € 40,00

We hebben om het zeker te weten dat het om dezelfde persoon en hetzelfde artikel gaat anoniem via zijn advertentie contact opgenomen ( € 35,00 geboden) en niet geheel verrassend: Het blijkt dezelfde man te zijn die vrolijk beweert dat het artikel pas nieuw is. (Ja, dat weten wij ook!)

Wat nu te doen? Politie inschakelen en een paar uur bezig zijn aan een aangifte? De man in kwestie opbellen? Het geldbedrag opnieuw incasseren met kans dat hij laat storneren?

We kunnen er natuurlijk ook gewoon naar toe gaan! Derop af en confronteren. Meteen korte metten mee maken voor het geval hij dit geintje in de toekomst vaker wilt uithalen. De klant kan misschien koning zijn of altijd gelijk hebben maar we laten ons niet bestelen. Via email is er een afspraak gemaakt en is is een kennis van GPworld naar Nieuwegein gegaan om de koop af te handelen.,,,,maar weg te gaan met het Senna artikel zonder af te rekenen met een compleet verbouwereerde oplichter achterlatend. Ondertussen even duidelijk gemaakt dat GPworld niet met zich laat sollen.

Veel spannender is het niet geworden, het duurde misschien maar 20 seconden. De man bewoog niets eens, bracht geen woord meer uit en bleef verbouwereerd achter. Met de groeten van GPworld.

Nooit meer wat van de man/ ex-GPworld klant in kwestie gehoord.

Het is misschien een manier om ten koste van anderen om aan gratis spullen te komen of er wat aan te verdienen voor die man. Hoogstwaarschijnlijk werkt het bij de grote bedrijven vaak genoeg, zolang je gewoon maar hoog bij laag blijft volhouden dat je het niet hebt ontvangen. Maar vervolgens een vrij opvallend Senna artikel op marktplaats te koop aanbieden valt bij ons in ieder geval wel een beetje op.
Montoya en undercover in Nieuwegein Montoya en undercover in Nieuwegein Reviewed by GPworld on juni 19, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.