Bleekemolen en F3 van Max Verstappen

We wachten nog op de prijs van de leverancier maar we verwachten binnenkort van Jeroen Bleekemolen de 2009 Porsche 911 (997) GT3 Cup te ontvangen.
De laatste weken worden er bij ons al diverse suggesties gedaan dat wij maar een model moeten zouden laten maken van de F3 auto van Max Verstappen. Dat gaat ém voor ons niet worden! Ten eerste met de minimale afnames raak je nooit zoveel F3 auto's kwijt. De meeste sparen Formule 1 en gaan niet veel geld voor een exclusief F3 model uitgeven. Ten tweede is er tot op heden van het nieuwe model nog geen F3 auto uitgekomen dus ook geen mal van, wie gaat die mal betalen? Dan is het al niet meer kostendekkend om slechts één F3 wagen er uit te halen.

En dan heeft iedereen nog de gedachte dat je dat zomaar mag doen zonder licenties en je in feite ikweetniethoeveel hiervoor moet afdragen aan Dallara (chassis), de familie Verstappen, en van Amersfoort Racing. Geven uberhaupt alle aanwezige sponsoren toestemming voor gebruik logo of noemen die ook weer een geldbedrag of willen x-aantal modellen ontvangen?

Maar zoals in emails en in de winkel door de Verstappen fans gesuggereerd wordt dat deze als warme broodjes zullen gaan.....je kunt ook zelf een aanvraag doen bij Spark en Minichamps en overal toestemming zien te krijgen en vervolgens met een hypotheek op je huis de investering doen. Dan kopen wij er honderd op bij je voor een prikkie! En dan heb je de komende 10 jaar ook een hobby voor in de weekenden erbij: Circuits, braderiëen en modelbeurzen bezoeken om modellen kwijt te raken!


Bleekemolen en F3 van Max Verstappen Bleekemolen en F3 van Max Verstappen Reviewed by GPworld on augustus 13, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.