Rossi's 2012 helm Mugello

Van Valentino Rossi komt vandaag in de schaal 1/8 weer eens een nieuw helmpje binnen. Het gaat om de uitvoering van 2012 Mugello. Deze is hier te bestellen.

Het is al lang stil omtrent Valentino Rossi artikelen van Minichamps. We wachten al heel lang op nieuwe motorfietsen. Er staan er genoeg in de katalogus die nog moeten verschijnen, maar sinds 2012 hebben we geen nieuw model meer gezien.

Als we een hoop verschillende verhalen mogen geloven is in 2012 de fabriek in China waar deze motorfietsen voor Minichamps werden geproduceerd failliet gegaan. En blijkbaar hebben ze tot op heden nog geen nieuwe plek gevonden waar deze geproduceerd kunnen worden.

Sinds 2012 zijn de prijzen van modellen (en alle andere artikelen wat van buiten Europa komt) flink omhoog geschoten, niet alleen door duurder geworden materialen maar vooral de dollarkoers die steeds maar ongunstiger wordt voor import.

Vorig jaar hadden we nog een bericht dat ze bij Minichamps ook bezig waren, om de hogere kosten te compenseren, met modellen waarvan de kuipdelen er niet af gehaald konden worden, geen werkende vering en geen werkende besturing. Ook daarvan tot op heden niets meer vernomen. Hopelijk komt er snel weer wat uit op motoren gebied !
Rossi's 2012 helm Mugello Rossi's 2012 helm Mugello Reviewed by GPworld on november 13, 2015 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.