Nu leverbaar Max Verstappen - 1/43 2016 Brazil

Vandaag is er een grote zending van Spark Models gearriveerd met daarbij onze eigen special in de vorm van de Brazilië uitvoering van 2016 Max Verstappen in de Red Bull RB12. Dit model is door Spark voor ons (exclusief) geproduceerd in een oplage van 750 stuks, genummerd. En ja, nummer 1, en nr 33 houden we zelf!

Als verpakking hebben we voor deze unieke race gekozen als een luxere giftbox uitgave met daarbij los het parc fermé bordje met de grote nummer 3. Helaas zonder logo van FIA Formule 1, dat werd even te moeilijk bij Bernie. Bordje zit los in de verpakking dus optioneel om deze wel of niet erbij te zetten.

Verdere bijzonderheden voor dit model in schaal 1/43, is uiteraard de oranje helm en de regenbanden zoals gebruikt tijdens de inhaalslag van Max. Qua model zijn alle aanpassingen aangebracht zoals in Brazilië van toepassing waren; extra sponsortje op de neus, wat wisselingen van stickers, camera bovenop anders (meer geel), monkey seat, aanpassingen aan de achtervleugel en misschien nog wat dingen die wij nog niet ontdekt hebben maar wel anders waren als het Spanje model.

Het model, waarvan we verwachten dat deze hard zal lopen is nu direct leverbaar en hier te bestellen voor euro 89,95.
Dit model hadden we eigenlijk al in december kunnen hebben mits we voor de normale standaard Spark verpakking waren gegaan. Maar toch liever dan iets langer wachten en wat speciaals ervan laten maken.
De verpakking zelf moest door Red Bull in Oostenrijk goedgekeurd worden en die hebben kleine aanpassingen doorgevoerd waaronder RB12 op de zijkant in plaats van de stier. Dit was het orginele ontwerp waarmee het begon:

Nu leverbaar Max Verstappen - 1/43 2016 Brazil Nu leverbaar Max Verstappen - 1/43 2016 Brazil Reviewed by GPworld on februari 03, 2017 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.