Het jaar 2018

Nieuw jaar, nieuwe start.


Voor de Max Verstappen fans hopelijk een succesvoller seizoen op de baan, hopelijk komen er buiten de baan weer mooie modellen op de markt. Voorlopig kijken we erg uit naar de zeevracht zending van Spark Models die ons de tweede helft van Februari het China model in de schaal 1/18 zal brengen. Vergezeld van de 1/18 McLaren’s, de Mercedessen en de Ferrari’s. Later als voorgaande jaren maar het is niet anders.

Achter de schermen zijn we bezig met een nieuwe look voor de website. Een upgrade, wat moderner. De huidige website is in 2007 gelanceerd, dus het mag wel een keer weer een opfrisbeurt krijgen.

Na het uitbrengen van onze “eigen” 2016 Max Verstappen BraziliĆ« model en de 1993 Jos Verstappen Footwork hebben we nog een aantal andere ideeĆ«n. De eerste aanvragen zijn ingediend bij Spark Models voor nieuwe modellen maar nog niks concreets op dit moment. Houdt de website in de gaten!

Op 31 januari begint in Nuremberg de Spielwarenmesse. Spannende tijden altijd om te zien wat de fabrikanten aan nieuwe modellen aankondigen. Dat we daarna soms nog vijf jaar moeten wachten is punt twee. Waarschijnlijk gaan we dit jaar naar deze beurs toe. Dit communiceren we nog omdat we dan waarschijnlijk op de maandag gesloten zullen zijn met onze winkel.

Al jaren is GPworld zes dagen in de week geopend en bereikbaar. In maart gaat onze kleine voor het eerst naar school. Misschien dat we aan de hand van de schooltijden onze openingstijden wat gaan minderen. Wordt vervolgd!

Betreffende nieuwe aanvoer van de modellen is het de eerste weken van het jaar altijd een beetje slap. We wachten het af, komt vanzelf weer.

Voor nu en voor iedereen hopen we op een goed-beter-best jaar!


GPworld
Het jaar 2018 Het jaar 2018 Reviewed by GPworld on januari 02, 2018 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.