Nuremberg Spielwaren Messe verslag & nieuws

Afgelopen weekend hebben we een bezoek gebracht aan de Nuremberg Spielwaren Messe wat bestond uit 1500 km rijden en een flitsbezoek om het laatste nieuws te horen en te zien.

Net als vorig jaar waren we bij Spark weer welkom om onze eigen projecten door te nemen en de nieuwste sample modellen te zien.
*De container van februari met onder andere 1/18 Max Verstappen Oostenrijk winnaar, de 1/18 Renault van Jabouille, Hamilton 2018 en nog wat Le Mans modellen komt half februari in de haven aan. De richtlijn voor de winkel is eind februari.

*De zeevracht zending daarná komt onze eigen eerste special in schaal 1/18 mee.

*Rond april komt waarschijnlijk onze volgende special in de schaal 1/43 binnen.

Op de stand van Spark waren diverse samples al te zien van modellen die er aan komen. Onderstaand model is de 1/18 uitvoering van Max Verstappen 2018 Mexico winner.
De Abu Dhabi donuts uitvoeringen van zowel Hamilton als Alonso zien er erg mooi uit, leuk detail is dat ze de onderplaten zo gaan maken, dat Hamilton en Alonso op elkaar zullen aansluiten!

Bij TSM models zijn we alleen even langsgelopen. Gevraagd naar de 2016 Ford GT in de schaal 1/18. Die zit er nou toch bijna aan te komen. Voor het chinese nieuwjaar hebben ze deze niet afgekregen, maar ze verwachten toch wel rond mei in Europa uit te kunnen leveren.
De Cadillec DPI waarmee Alonso en Renger van der Zande de 2019 Daytona 24 uren mee wonnen, gaan zij in ieder geval maken. Maar waarschijnlijk Spark Models ook.
Bij Minichamps kregen we ook een hartelijk welkom en hebben we een prettig gesprek gehad met Maximilian Lang. Onder andere gesproken over een mogelijk GPworld project maar ook diverse vragen kunnen stellen.

Nuremberg Spielwaren Messe verslag & nieuws Nuremberg Spielwaren Messe verslag & nieuws Reviewed by GPworld on februari 05, 2019 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.