GPworld special: 1/43 1979 Jan Lammers Shadow DN9 - Zolder GP

Nu uit voorraad leverbaar: Een nieuwe giftbox met de exclusief voor GPworld geproduceerde uitvoering van de 1979 Shadow DN9 van Jan Lammers in de uitvoering van de Grand Prix van Zolder. Schaal 1/43. Hier te bestellen.
In 2018 hebben we als special ook een "Samson" Jan Lammers model gehad van Spark Models, dit was de uitvoering van de Grand Prix van Zandvoort. Dit model verkocht een stuk sneller als verwacht waardoor we daarna hebben gekozen voor een tweede editie, de 1979 Zolder editie. Zo zijn er behoorlijk wat verschillen tussen de Zandvoort en Zolder uitvoering. Van leeuwenpoten op de voorvleugel en schoorstenen tot een ietwat andere kleurstelling op de sidepods en achtervleugel.

Zie hier de verschillen:

Het model wordt zoals gebruikelijk bij de GPworld specials geleverd in een giftbox, in een genummerde oplage van 400 stuks met bijgeleverd 8 pagina boekwerk over Jan Lammers, de geschiedenis van Shadow, resultaten en de Shadow DN9 technische data (engelstalig) met unieke foto's van W.J. Staat en teksten van Arjen van Vliet.
Mis hém niet, we hebben er hoge verwachtingen van omdat we zo ontzettend veel berichten hebben gekregen van mensen die de Zandvoort uitvoering gemist hebben. Let op! De oplage is dan wel 400 stuks maar er zijn er een hoop van naar een Japanse winkel gegaan waar we wel eens mee samenwerken. Hier te bestellen.






GPworld special: 1/43 1979 Jan Lammers Shadow DN9 - Zolder GP GPworld special: 1/43 1979 Jan Lammers Shadow DN9 - Zolder GP Reviewed by GPworld on december 20, 2019 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.