GPworld special: 1/43 2019 Max Verstappen Red Bull RB15 1st pole

Hier is 'ie dan. Onze nieuwe special in giftbox is nu eindelijk leverbaar. We hadden deze al een paar jaar in onze slimme ideeën bus staan, maar na Hongarije konden we dit model eindelijk bij Spark als definitieve opdracht laten produceren. Bestel hem hier!
De eerste pole position van Max Verstappen met zijn Aston Martin Red Bull Racing RB15, waarbij het model voorzien is van bandenwarmers en er een tijdmonitor op de neus van de RB15 staat. Beetje het beeld wat we kennen van de kwalificatie alvorens ze naar buiten gaan om die laatste run te maken. Ook vonden we een foto waarbij er een Red Bull blikje op de auto stond, heeft Spark Models ook meteen meegepakt. Leuk!
Het eerste idee was om een pitbox na te maken maar dit was helaas niet mogelijk, behalve dat het model niet recht naar voren in het doosje zou passen, gaf Red Bull ook geen toestemming om de vloer van de pitbox na te maken; deze zou gewoon grijs moeten zijn. We hebben nog even een groter doosje geprobeerd maar ook dat voldeed niet aan de eisen van Red Bull. Terug gegaan naar een kleiner doosje met de neus en voorvleugel eraf, geplaatst op een rek naast de auto.....ook dat werd niet goed bevonden door Red Bull. En zo zijn we na zo een 12 wijzigingen (met name aan de verpakking) hier op uit gekomen.

Het model was eerst half beloofd voor uitlevering voor de kerst maar door alle vertraging eigenlijk 3 maanden later.

De oplage van dit model is 400 stuks, geproduceerd in de schaal 1/43 exclusief voor GPworld en hier te bestellen.

De modellen zijn genummerd en worden willekeurig uitgeleverd, verzoeknummers zijn niet mogelijk.







GPworld special: 1/43 2019 Max Verstappen Red Bull RB15 1st pole GPworld special: 1/43 2019 Max Verstappen Red Bull RB15 1st pole Reviewed by GPworld on maart 20, 2020 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.