Andrea Moda 1992

Tweede helft van juli komt in de schaal 1/43 de 1992 Andre Moda S921 binnen van Perry McCarthy. Deze is hier te bestellen. Dit model wordt helaas net als de eerder uitgebrachte Andrea Moda van Roberto Moreno óók de uitvoering van Monaco. Destijds hadden ze praktisch elke race andere reclame erop, dus jammer dat ze voor de andere coureur exact dezelfde race uitvoering uitbrengen.

We hadden bij Spark zelfs nog de suggestie gedaan om de kwalificatie uitvoering van de Grand Prix van Engeland van McCarthy uit te brengen. Ten eerste had deze hele andere reclames maar het was ook wel vrij bijzonder dat hij op een zonnige middag met regenbanden erop uit werd gestuurd. Spark had hiervoor helaas te weinig documentatie beschikbaar.

Lopen we wel vaker tegenaan als we een klassieke aanvraag indienen bij Spark Models om een special te laten maken. Ze vragen om duidelijke documentatie van alle kanten en ook de cockpit. Ze moeten immers weten wat ze moeten maken. Dit valt echter niet altijd mee met jaren 70, 80 of zelfde jaren 90 auto's.
Andrea Moda 1992 Andrea Moda 1992 Reviewed by GPworld on juni 24, 2020 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.