GPreplicas 1994 Benetton B194 Jos Verstappen

Minichamps heeft 25 jaar geleden een Benetton B194 van Jos Verstappen uitgebracht in de schaal 1/18. De kwaliteit was toen niet om over naar huis te schrijven. Begin 2019 kondigde Minichamps deze aan opnieuw uit te brengen. Hoera! Dit keer ook met rijdersfiguur en afgaande van de onlangs opnieuw uitgekomen Benetton's van Michael Schumacher ook een stuk strakker en mooier.
Dan komt GPreplicas ook om de hoek kijken, die ook onlangs de Jos Verstappen B194 aankondigde van zowel Michael Schumacher maar ook van Jos Verstappen. Welke is mooier? Dat weten we nog niet maar wat we wel weten is dat GPreplicas altijd modellen zonder rijdersfiguur uitbrengt. De één heeft liever met, de ander liever zonder of maakt geen fluit uit.

Wat wel enorm slordig is van GPreplicas is de compleet foute sample foto van de Jos Verstappen uitvoering. Ze hebben gewoon het eind-van-het-seizoen model gepakt van Schumacher en daar startnummer 6 en de naam Verstappen op gezet. Maar dat wordt wel gecorrigeerd.

Minichamps lijkt er wat meer op:


GPreplicas 1994 Benetton B194 Jos Verstappen GPreplicas 1994 Benetton B194 Jos Verstappen Reviewed by GPworld on juli 01, 2020 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.