Nieuwe webshop



Onze nieuwe webshop is in de lucht. Doordat we de laatste weken meer tijd over hadden hebben we flinke stappen kunnen zetten. Onze doelstellingen waren om een moderne look er aan te geven en ondertussen waren duidelijk en overzichterlijk de key-words. 

Extra betalingsmiddelen
Bij de mogelijkheden tot betalen hebben we naast de gebruikelijke betalingsmiddelen ook VISA en Mastercard toegevoegd en voor de Duitse klanten zal Giropay erbij komen.

Versturen
Het Verenigd Koninkrijk is verwijderd bij de opties. Door de Brexit is het lastig om een pakketje op een normale manier te versturen die kant op. Mocht het in de toekomst wat makkelijker worden, dan zetten we deze optie weer standaard terug. Sowieso zullen de verzendkosten duurder zijn omdat na de Brexit diverse koeriersdiensten niet eens meer die kant op gaan en diegene die wel nog daar bezorgen zijn flink duurder geworden.

Nieuwsbrieven emails
Het syteem om aan-en af te melden voor de nieuwsbrief is verbeterd, is nu direkt gekoppeld aan mailchimp van waaruit we onze nieuwsbrieven versturen. Ook vanuit account is het nu mogelijk om af te melden.

Verbeterde ervaring op mobiel
Steeds minder bestellingen worden geplaatst vanaf een desktop computer, dus we hebben geprobeerd om de website zo goed mogelijk te optimaliseren voor gebruik via een mobiele telefoon. Ook daar lijkt inmiddels alles goed te werken.

Bestelbevestigingen
Via onze oude website werden er niet altijd bestelbevestigingen verstuurd na het plaatsen van een bestelling. Bij de nieuwe GPworld website is dit nu opgelost.

Faktuur
Op dit moment nog niet actief, wordt nog aangewerkt maar het zal mogelijk worden om van iedere bestelling ingelogd in je besteloverzicht, een PDF faktuur zelf uit te draaien van je bestellingen.

Nieuwe menu indeling
We hebben de verschillende categorieën opnieuw ingedeeld en hopen het op deze manier zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te houden. Door middel van drop down menu's kan er een categorie gekozen worden. Apart staat de meest populaire categorie "Max Verstappen" en "pre-order" die alle verwachte artikelen bevat. Verder een lijstje met top drivers met de meest populaire rijders. Het heeft geen zin om een lijst van alle coureurs te doen want dat wordt veel te lang. Heel veel keuzes gemaakt wat we in het uiteindelijke menu zouden doen om het duidelijk en overzichtelijk te houden. En uiteraard kan alles ook gevonden worden via de zoekbalk.

Decals
Wanneer er sigaretten- of drankmerk decals bij het model geleverd worden zal dit per artikel aangegeven worden. Alleen weten we dit nooit van te voren zeker dus kunnen we dit alleen doen aangeven bij artikelen die al binnen zijn.

Kortom, wij denken een goede stap vooruit. Kom je dingetjes tegen die niet duidelijk zijn of toch niet naar behoren werken, laat het ons weten!



Nieuwe webshop Nieuwe webshop Reviewed by GPworld on maart 21, 2021 Rating: 5

Geen opmerkingen:

Reageren:

Mogelijk gemaakt door Blogger.