Sample foto AutoArt Models 1991 McLaren MP4/6 Ayrton Senna


 AutoArt Models heeft met een sample model op een beurs gestaan waarvan bovenstaande foto afkomstig is. Tot op heden is er nog geen prijs van bekend gemaakt.

AutoArt Models, altijd goed voor prachtige kunstwerkjes hebben in de schaal 1/18 de 1991 McLaren Honda MP4/6 van Ayrton Senna en Gerhard Berger aangekondigd. AutoArt staat bekend om zijn hoge kwaliteit en degelijke modellen, eigenlijk nooit schade aan als er leveringen binnen komen. 

Ze gaan van zowel Senna als Berger de auto in twee varianten uitbrengen; mét McLaren logo's erop (zoals tijdens de Duitse GP) of leeg op de plekken waar Marlboro stond. De Marlboro decal setjes zijn makkelijk te vinden op het internet / Ebay om apart aan te schaffen en zelf aan te brengen. En omdat het lijkt alsof tegenwoordig niemand nog decals kan / wil plakken ("ken ik niet", "niks voor mij" , "nooit gedaan") zijn er op youtube zat voorbeeld filmpjes te vinden hoe je met een bakje water en pincet om moet gaan om decals aan te brengen.

Duitse GP, mét McLaren logo's:




Sample foto AutoArt Models 1991 McLaren MP4/6 Ayrton Senna Sample foto AutoArt Models 1991 McLaren MP4/6 Ayrton Senna Reviewed by GPworld on juni 02, 2021 Rating: 5

Geen opmerkingen:

Reageren:

Mogelijk gemaakt door Blogger.