GPworld special: 1/43 2020 Max Verstappen 2nd place Hungary GP

We hebben deze week onze nieuwste GPworld special van Spark Models ontvangen. Deze is vanaf nu te bestellen. Op=Op en hier te bestellen.

Vorig jaar in de ronde naar de startgrid vloog Max Verstappen in zijn Aston Martin Red Bull RB16 van de baan en beschadigde daarbij de wielophanging. Desondanks wist hij alsnog de startgrid te bereiken waarna de Red Bull monteurs een huzarenstukje afleverde en de RB16 alsnog gerepareerd kregen om vervolgens als tweede in de race te finishen.

Het laatste half jaar is er erg veel heen- en weer gemaild met Spark omtrent de mogelijkheden en elke keer werd het plan weer opnieuw gewijzigd maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn! We werden zo enthousiast van de sample foto's dat we ook voor een hogere oplage zijn gegaan. Mede ook doordat onze 1st pole box (GPWS2019) zo snel uitverkocht was.

De RB16 mist zelf zijn voorvleugel en is voorzien van twee koeling blowers met rode slangen en nog één zwarte rondom de airbox.

Twee monteurs duwen de auto en twee andere monteurs (met mondkapjes!) lopen met de nieuwe voorvleugel. Leuk voor de variatie dat juist één van die monteurs een korte broek droeg! Zelfs de tattoo op de arm is nagemaakt van de echte monteur.

Om het af te maken wordt er nog een los pitbord (P2 YES) mee geleverd, deze is natuurlijk van het eind van de race. Zelf de keuze om deze wel of niet erbij te plaatsen. Wij vonden het een leuke toevoeging.


Deze special heeft een oplage van 888 stuks en elk model is uniek genummerd. Bestellingen worden willekeurig uitgeleverd, Een gedeelte van de oplage is uitgeleverd aan een paar Japanse winkels, daar zijn Max en Honda erg populair onder de verzamelaars. Wij hebben dus zelf niet de volledige oplage! We hadden ook een hogere oplage nodig voor al het ontwikkelingswerk dat Spark heeft moeten verrichten, nu dus extra geleverd aan Japan om de aantallen hoog te houden. Dus niet afwachten als je wilt hebben op=op. 

De verpakking zelf is iets groter als alle voorgaande 1/43 giftboxen van GPworld. Met dit grotere formaat komt alles beter tot zijn recht, eigenlijk past met deze uitvoering alles simpelweg ook niet in het normale formaat box. De box zelf is net als onze 2019 1st pole box (GPWS2019) uitgevoerd in mat blauw, dat geeft een wat chiquere uitstraling.

De figuren en de accessoires zitten los verpakt in de blister verpaking. Logischerwijs is het niet mogelijk om de figuren al van te voren te hebben bevestigd omdat anders na versturen alles kapot aankomt. 

Let op! Om de figuren en de voorvleugel zo te plaatsen zonder dat ze om blijven vallen is het noodzakelijk dunne dubbelzijdige tape te gebruiken (onder voeten en voorvleugel). De figuren staan té instabiel om zo neer te zetten.

Tot slot heeft Peter van Egmond deze schitterende foto aangeleverd die we gebruikt hebben voor de verpakking. Peter zelf zei hier het volgende over: "Ik stond op de baan vóór de race om mezelf klaar te maken. Ineens worden er gele vlaggen gezwaaid en pakte ik toch maar mijn camera erbij. Zie ik ineens Max Verstappen zonder voorvleugel voorbij komen!"

Wil je iets in je vitrine kast van Max Verstappen wat zich onderscheid van de rest? Wacht niet te lang met aanschaf van deze unieke special en bestel hem hier. Op=Op.















GPworld special: 1/43 2020 Max Verstappen 2nd place Hungary GP GPworld special: 1/43 2020 Max Verstappen 2nd place Hungary GP Reviewed by GPworld on juli 23, 2021 Rating: 5

Geen opmerkingen:

Reageren:

Mogelijk gemaakt door Blogger.