Prijswinnaar: de GPworld special - Max Verstappen Hongarije 2020We zijn onderscheiden door de Namac met het feit dat onze GPworld special van Hongarije 2020 van Max Verstappen is uitgeroepen tot de Miniature car of the year 2022 ! Uitgeroepen door de leden van de Namac hebben we de eerste prijs als winnaar in de categorie 1:43 race & rally.


Erg leuk dat onze special zo gewaardeerd is, en wellicht kunnen we binnenkort weer meestrijden voor de titel....we hebben nogal wat op komst.

Winnaar MVHJ 2022 1:43 Race & Rallyauto’s

Afgelopen week zijn wij naar Rijsbergen getogen om GP World de oorkonde voor winnaar in de categorie 1:43 Race & Rallyauto’s van de Miniatuurauto van het jaar 2022 persoonlijk te overhandigen. Danny de Heer was aangenaam verrast dat hij en Spark deze oorkonde uitgereikt kregen voor de speciale uitgave van het Red Bull RB16 uit 2020 in miniatuur. Een model waarbij een viertal extra figuren zitten alsmede een losse voorvleugel en pitbord. Ook zijn op het miniatuur diverse koelunits geplaatst. Precies zoals de F1 wagen van Max Verstappen op de startopstelling stond met kapotte neus. In slechts 15 minuten is de schade, hij reed namelijk tijdens de ronde naar de startopstelling van de baan, door zijn monteurs gerepareerd, precies op tijd voor de start van de race.

Danny was blij verrast met de oorkonde. “In al die jaren dat ik modelauto’s verkoop nog nooit als winnaar of iets dergelijks uitgeroepen bij een verkiezing.” Zeker als men weet dat hij al diverse speciale uitgaven in opdracht heeft laat maken. Hij hoopt derhalve ook dat het niet bij deze ene oorkonde zal blijven. (BW)


Prijswinnaar: de GPworld special - Max Verstappen Hongarije 2020 Prijswinnaar: de GPworld special - Max Verstappen Hongarije 2020 Reviewed by GPworld on februari 11, 2022 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.