Nieuwe Special - 2021 Max Verstappen World Champion

    



Een hagelnieuwe special, geproduceerd door Spark Models exclusief voor GPworld is nu direct  uit voorraad leverbaar. 

Schaal 1/43, de 2021 Red Bull RB16B van Max Verstappen, uitvoering  GP van Abu Dhabi, winnaar van de race en World Champion. Dit model wordt geleverd met een los figuur, een P1 bord, een pitboard, en uitgevoerd in een luxe giftbox. Dé race waarover je op social media tot vervelends aan toe nog steeds de negatieve berichten van de Hamilton aanhang blijft tegenkomen over deze uitslag waarbij compleet genegeerd wordt het feit dat Hamilton en Mercedes ook nieuwe banden hadden kunnen halen.......

Het formaat is iets groter omdat het figuur bij de band niet helemaal goed past in het vierkante doosje. Dit doosje heeft hetzelfde formaat als onze 2020 Hongarije special. Als kampioensmodel mag deze natuurlijk iets onderscheidend zijn van de rest. Tevens zijn de teksten op de box voor deze kampioenseditie voorzien van gouden kleur.

Hier te bestellen. De oplage is 800 stuks (genummerd). Modellen worden willekeurig uitgeleverd, op=op.




Een leuk extra detail is dat op de rug van Max de inkt van de reclame is uitgelopen. Spark heeft dit detail mooi nagebootst op het model:

Onze volgende special is in de maak en zal binnenkort ook verschijnen. Het wordt onze aller eerste special van een niet-Nederlandse rijder!



















Nieuwe Special - 2021 Max Verstappen World Champion Nieuwe Special - 2021 Max Verstappen World Champion Reviewed by GPworld on november 12, 2022 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.