2015 Max Verstappen Toro Rosso STR10 en de eerste overwinning in Spanje

Minichamps heeft aangekondigd twee eerder uitgebrachte Max Verstappen modellen opnieuw te gaan produceren in zowel de schaal 1/43 als in de schaal 1/18. Het gaat om de veel gezochte 2015 Toro Rosso STR10 en de 2016 Red Bull RB16, eerste overwinning uitvoering. Plaats je pre-order op onze website.

Een hoop mensen zullen er blij mee zijn. Diegene die voor deze modellen tweedehands de hoofdprijs hebben betaald, die zullen er minder blij mee zijn. Maar je kon van te voren zien dat dit model wel een keer opnieuw zou komen. Senna en Schumacher modellen heeft Minichamps al heel veel keren opnieuw gemaakt. Ook bij de 2023 aankondigingen van Minichamps, staat gewoon weer Senna en Schumacher opnieuw bij. 

Dan heb je nog de groep mensen die vinden dat hun model dan minder waard zou worden. Ach, waarvoor koop je het dan? Om in de vitrine te zetten of om er op te verdienen? 

Wat is belangrijker, mensen die later begonnen met sparen die ook hun collectie compleet kunnen maken, of dat voor de eerste groep zogezegd de waarde hoog zou blijven. Op den duur zakt die waarde ook weer. Een Senna of Schumacher zijn ook niet meer waard geworden, die piekmomenten zijn al een decenia geleden. Ook niet een eerste uitgave, waarom zou je een eerste stoffige, verkleurde oude uitgave van iemand overkopen voor meer geld als een mooiere nieuwe uitgave?





2015 Max Verstappen Toro Rosso STR10 en de eerste overwinning in Spanje 2015 Max Verstappen Toro Rosso STR10 en de eerste overwinning in Spanje Reviewed by GPworld on februari 04, 2023 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.