GPworld Special 1/43 2022 Max Verstappen World Champion



Een hagelnieuwe special, geproduceerd door Spark Models exclusief voor GPworld is nu direct  uit voorraad leverbaar. Ja, de tweede in één week. We hebben bewust even een paar dagen tussen de vorige gehouden om ze niet door elkaar te halen en op ons gemak na te kijken. (Het komt namelijk voor dat in de deksel geen figuren en accessoires zitten)

Schaal 1/43, de 2022 Red Bull RB18 van Max Verstappen, uitvoering  GP van Suzuka, winnaar van de race en World Champion. Dit model wordt geleverd met een los figuur zwaaiend naar het publiek, een P1 bord, een pitboard, de kampioens trophy en uitgevoerd in een luxe giftbox. 

Uniek detail is dat het vizier op de helm een klein beetje openstaat. We weten het niet zeker, maar het kan zijn dat dit voor het eerst is met een model in de schaal 1/43.

Het formaat van het doosje is hetzelfde formaat als de 2021 World Champion editie, een maatje groter om de zelfde lijn er in te houden van de kampioenschappen. 

Hier te bestellen. De oplage is 600 stuks (genummerd). Modellen worden willekeurig uitgeleverd, op=op.














GPworld Special 1/43 2022 Max Verstappen World Champion GPworld Special 1/43 2022 Max Verstappen World Champion Reviewed by GPworld on augustus 31, 2023 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.