Williams FW44 - Nyck de Vries



Zolang ze bij Minichamps voorrang blijven geven op Verstappen modellen duurt de rest allemaal behoorlijk langer. De 1/18 versie van de 2022 Monza Williams van Nyck de Vries hebben ze bij Minichamps al eerder geannuleerd maar de 1/43 versie laat ook lang op zocht wachten. 

Moedeloos worden we van de constante stroom vragen wanneer we deze nou gaan uitleveren. Vaak hebben we het gevoel dat ze bij Minichamps zelf niet eens benul hebben van levertijden, wordt in ieder geval niet gecommuniceerd door hun. Op hun website veranderd de "verwachte" maand dan ook gewoon steeds. Zo stond deze eerst op maand 12, maand 12 voorbij....dan veranderd op de website van Minichamps naar maand 3. Maand 3 voorbij dan veranderd het vorige week naar maand 7. 

Op het moment dat er maand 7 staat zie je de eerste foto's verschijnen van een winkel in Taiwan die het model heeft binnen gekregen. Ze zijn nu dan inmiddels geproduceerd. Nu duurt het transport naar Nederland geen 4 maanden dus zal die waarschijnlijk volgende maand hier uitgeleverd worden. 

Jammer dat Spark van seizoen 2022 geen rechten van Spark had, dan hadden we Nyck al 1,5 jaar geleden kunnen verkopen.

Heb je Nyck nog niet voorbesteld, hier nog mogelijk. We hebben nog enkele exemplaren vrij die niet gepre-ordered zijn.
Williams FW44 - Nyck de Vries Williams FW44 - Nyck de Vries Reviewed by GPworld on maart 21, 2024 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.