GPworld Special: 1/18 1994 McLaren MP4/8 Jos Verstappen Silverstone test

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN> Op donderdag  9 mei is de showroom de gehele dag gesloten. Vrijdag zijn we weer normaal open.




Vandaag is van GPreplicas in de schaal 1/18, exclusief voor GPworld, de 1993 McLaren MP4/8 binnen gekomen waarmee Jos Verstappen heeft getest. Deze test vond in November 1993 plaats op Silverstone.

Afgewerkt in de hoogstaande kwaliteit, mooie lak en hoge detaillering door GPreplicas. Uitgevoerd in de schaal 1/18, in een oplage van 250 stuks inclusief rijdersfiguur. Standaard wordt er een luxe vitrinebox bijgeleverd en het model wordt geleverd op een luxe leren onderplaat. Ze zijn echter niet allemaal geproduceerd we hebben er geen 250 maar houden de optie open om in toekomst nog een paar keer te laten maken.

Los worden er "Marlboro" waterdecals bijgeleverd om deze zelf aan te brengen. Wekelijks krijgen we vragen over sigarettenreclame op modellen. Nee, modellen mogen nog steeds niet verkocht worden met sigarettenreclame erop. Een mooi alternatief is dus dat de decals er los bijgeleverd worden.

Het eindresultaat zijn we blij mee maar wat was dit een zware bevalling. Slechte communicatie, meerdere keren beloftes die niet nagekomen werden, fouten die gemaakt werden. Wat dat betreft zijn we heel blij met de samenwerking met Spark Models waar we een hele goede relatie en communicatie mee hebben. En als klap op de buurpijl wekenlang is er een pallet kwijt geweest.

Wie weet komt er nog een vervolg, dan weten we wel waar we aan beginnen met GPreplicas.

Klik hier om te bestellen.











GPworld Special: 1/18 1994 McLaren MP4/8 Jos Verstappen Silverstone test GPworld Special: 1/18 1994 McLaren MP4/8 Jos Verstappen Silverstone test Reviewed by GPworld on mei 08, 2024 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.