volle startgrid




Eindelijk na lang wachten is het Ikea Bertby kastje gevuld met de volledige startgrid van 2005. Heel veel winkelbezoekers hebben de voortgang van dit kastje al een paar jaar kunnen volgen. Begonnen in 2006 met de eerste 1/43 modellen, wachtend tot 2008 dat eindelijk de Minardi's uitkwamen. Nu op naar het nieuwe kastje! Waarschijnlijk wordt dat 2006 seizoen maar een A1 Amalgam startgrid is ook interessant. (Niet realistisch maar dan toch Nederland voorop zetten!)

Af en toe komen er mensen na aanleiding van de internetsite kijken voor een Amalgam stuurwiel in de schaal 1/4. Sommigen vinden hem prachtig, anderen verbazen zich erover dat het stuurwiel kleiner is als ze verwacht hadden. Heel veel mensen denk bij schaal 1 op 4 dat dat een kwart van het formaat van het echte wiel zal zijn. Dus dan denk je grofweg aan 12x12 cm (pak'm beet).
Echter schaal 1 op 4 anders simpel geredeneerd is dat als je het kleine amalgam stuurtje in je hand hebt, er 4 naast elkaar moet leggen voor de breedte van het echte wiel en 4 van boven naar beneden voor de hoogte van het echte wiel. Immers 4x zo groot. Maar ondertussen passen er dan 16 kleine Amalgam stuurtjes in de echte!
Vandaag komt binnen:
Kyosho 1/18: Ferrari F40 LIghtweightversion. Klik hier voor info/ bestellen.
Minichamps 1/43: BMW Sauber/ Robert Kubica 2006. Klik hier voor info/ bestellen.

De 1/43 Spyker 2007 Adrian Sutil komt vandaag NIET binnen. Schijnt dat de importeur ze nog niet had ontvangen. Model komt volgende week pas.

Daarnaast komt van nieuwe merk ProDrive/ Brandand de Aston Martin DBR9 2007 in giftbox binnen, schaal 1/43. Nog geen foto van.
volle startgrid volle startgrid Reviewed by GPworld on mei 23, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.