Batman!


Hij is binnen en staat te pronken in de vitrine. Uitgebracht door Elite 1/18, de 1966 tv-series batmobiel. Dat is dus de serie als er klappen werden uitgedeeld er ineens BAM of KADENG in het scherm stond! Klik hier om te bestellen.

Ook is de 1/18 cherry-red Ferrari van Raikkonen binnengekomen. Deze staat niet aangekondigd van Massa, maar startnummer en helmpje veranderen doet wonderen! Dit is dus in feite de auto in de juiste kleur waarmee Kimi-ijsrabbit in 2007 kampioen werd. Klik hier om te bestellen.

De laatste tijd loopt de McLaren kleding onzettend goed, het is ook ontzettend mooi spul. Loopt in ieder geval beter als Renault waarvan ik nu al weet dat ik dat volgend jaar niet meer op voorraad ga nemen, behalve de petjes. Gisteren kwam er nog iemand met z'n Renault overhemd die hij ergens had gehad in de verkeerde maat met het verzoek te ruilen. Aju maat! Ik koop ook geen Zeeman onderbroek om te gaan ruilen bij de Wibra.
Enfijn, nieuw kledingrek en de GPworld moviekast. Klik hier voor het overzicht van movie/tv auto's die nu beschikbaar zijn. Langzaam aan zal dit nog worden uitgebreid.
Batman! Batman! Reviewed by GPworld on juni 28, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.