1e foto Valentino Rossi Philip Island

Onderstaand de eerste foto van de 2007 Yamaha YZR M1 waarmee Valentino Rossi op Philip Island reed. Dit model is aangekondigd door Minichamps voor uitgave in December in de schaal 1/12. Klik hier om te bestellen.
Volgende week komt de 1/12 Minichamps versie van de 1979 Yamaha YZR500 van Kenny Roberts binnen. Hieronder een foto. Klik hier om alvast te bestellen.
Heel veel klanten van mij gaan dit weekend naar Spa. Zelf ga ik niet maar hoop wel op een regenrace. Dat is wat minder leuk als je er bent. Helemaal als je eerst 15 euro moet neerleggen om bij een boer op zijn weiland te mogen staan. Als je dan terug komt en je auto is weggezakt in de modder, is diezelfde boer voor 25 euro wel behulpzaam om je met zijn traktor weg te trekken. Aardige jongens daar!
Dit jaar voor mij geen 5 euro voor een halfgaar patatje in een puntzak met een klodder van die zure Belgische mayonaise. Uiteindelijk koop je elk jaar toch een patatje aangezien je toch trek krijgt als je die lucht ervan ruikt. Lijkt wel of ze het expres zo goor maken, zodat je weer een blikje cola aanschaft van euro 5,- om te spoelen.
Even doorsparen, dan kan ik misschien volgend jaar wel groots uitpakken. Misschien wel 2 blikjes cola.
1e foto Valentino Rossi Philip Island 1e foto Valentino Rossi Philip Island Reviewed by GPworld on september 06, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.