Aankondiging Freddy Spencer & Mick Doohan

Minichamps heeft in de schaal 1/12 de 2001-zomer Honda RC211V testmotoren van Freddy Spencer en Mick Doohan aangekondigd. Beide slechts in een oplage van 504 stuks. Waarom niet 500 dan hoor ik iemand zeggen? Er gaan er 12 in een doos....

Afgelopen weekend was duidelijk in de winkel de start van de Jos the Boss weken. De Merkensteijn Porsche wordt goed verkocht, nu nog even geduld op het volgende schaalmodel van Jos Verstappen.
Eind deze week komen er ook 2 uitvoeringen binnen van de schitterende Kyosho 1/18 Ferrari 575 GTC. Destijds was er veel vraag naar de zwarte versie, deze komt nu opnieuw. Tevens ook een rode versie. Klik hier voor het overzicht.

Gisteren was de GP van Belgie. Leuke race weer! GP2 wat jammer dat Bruno Senna wat pech had. Zelf ben ik dit keer niet geweest maar ben ontzettend liefhebber van het live-geluid, welke raceliefhebber niet zou je zeggen. Zoveel geweld en herrie dat het onbegrijpelijk is dat het hele zootje nog heel blijft ook.
Doet je meteen beseffen dat de gemiddelde puber in zijn uitgebouwde Opel Astra met sportuitlaat gewoon voor joker rijdt en hoogstwaarschijnlijk nog nooit bij een race is geweest. Het helpt al helemaal niet als je met je pet achterstevoren half over je versnellingspook gaat hangen, alsof je dan met je hoofd net boven het dashboard harder kan gaan.
Dan heb je ook nog de groep mensen die net als B.A. van bling bling houden. Glimmende velgen op je nissan, glimmende knalpot en dan een no fear sticker achterop, één of andere rapmuziek aan waardoor de helft van je auto-onderdelen eraf trilt en zo de Kentucky Fried Chicken drive inrijden. Heftig!!!!
Voor deze mensen......ga een keer naar een race! Een toegangskaartje is goedkoper als een dikke achterspoiler op je civic. Als je dan beseft dat je zelf inderdaad in je personenauto geen racekuipjes en spoilers nodig hebt en toch wel voor joker rijdt, kan je die de maandag na de race van je auto afhalen.




Aankondiging Freddy Spencer & Mick Doohan Aankondiging Freddy Spencer & Mick Doohan Reviewed by GPworld on september 08, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.