A1GP DVD


Nu het nieuwe A1GP seizoen weer (half) voor de deur staat, komt er binnenkort een dubbel-DVD van afgelopen seizoen uit. Ben benieuwd, als het nou een beetje de kwaliteit is van de F1 year reviews......dan zal het wel een gave DVD worden.

Klik hier voor info en om te bestellen.

Nu nog een overwinning voor Team Nederland op Zandvoort om het feestje compleet te maken. Aan de andere kant.....het zou eigenlijk dit jaar belachelijk zijn als Team Nederland niet weet te winnen. Ze zijn al een week of 3 aan het testen met die nieuwe A1 auto, terwijl een hoop andere teams de auto NU nog moeten krijgen of helemaal niet zullen krijgen op tijd voor de Zandvoort race.

Betreffende de Formule 1 jaar overzicht DVD. Het is nog niet zeker of er dit jaar een DVD overzicht uitgebracht zal worden. Misschien dat niet iedereen het doorhad, maar normaal gesproken worden deze DVD's door Duke geproduceerd. Bij de 2007 DVD waren de rechten voor Duke al te hoog, waardoor deze door Lionsgate werd uitgebracht. Aangezien de DVD hoes en de DVD zelf indezelfde stijl zijn uitgebracht als de Duke DVD's, viel dit helemaal niet op.
Nu schijnt het zo te zijn dat Lionsgate het dit jaar niet gaat doen. (tegenvallende verkoop?) Echter Duke is ook niet zeker of die de rechten dan weer gaan kopen. Dus afwachten maar!

Zo en zo heeft Duke vanwege de hoge rechten geen plannen om oudere jaren op DVD te gaan uitbrengen. Jammer!

A1GP DVD A1GP DVD Reviewed by GPworld on september 29, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.