Goede reacties

Leuk om van klanten te horen dat iedereen de Durban Verstappen versie mooi vind. Diverse mensen vonden het een mooi initiatief. Wellicht zit er in de toekomst nog meer in de pijplijn, maar niet alles tegelijk nu!

Grappig dat gisteravond iemand een model kwam halen die bij Team A1 Nederland heeft gewerkt en waarvan Durban juist zijn eerste race was!
Gisteren is er ook nog een leuk schaalmodel binnen gekomen. De 1987 Jaguar van Jan Lammers, dit keer met startnummer 5. Bij dit model staat zijn naam op de auto. Helaas reed een teamgenoot de auto in puin waardoor Jantje verder ging dat weekend met de Jaguar startnummer 4, waar dus niet zijn naam op de auto staat. Ook wel weer apart in de kast, 2 jaguars van 1987 24/h Le Mans en beide van Jan Lammers!

Volgende week komen er een aantal leuke artikelen van Minichamps uit:
In ieder geval is er voor de Rossi fans weer een nieuw artikelen. Je zou als Rossi fan haast gaan afvragen of Minichamps niet failliet is gegaan omdat er al 2 weken geen nieuw Rossi artikel was verschenen. Volgende week komt het 1997 Rossi Fumi figuur uit. Klik
hier om alvast te bestellen.
Daarnaast komt nog:
1/18 Benetton B191 uit 1991 van Roberto Moreno. Wat waren die auto's in die tijd gaaf. Klik
hier voor info/ bestellen.
1/43 de Minardi 2-zitter. Klik hier voor info/ bestellen.
1/43 Mika Hakkinen 1993 Porsche Supercup. Klik
hier voor info/ bestellen.
1/43 Jordan set, 1e en laatste Jordan. Klik
hier voor info/ bestellen.
Goede reacties Goede reacties Reviewed by GPworld on september 13, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.