Haaienfin


Normaal gesproken is Hotwheels altijd de eerste die de nieuwe F1 modellen op de markt brengt. Dit jaar wordt Minichamps de eerste, ze komen binnenkort met Fernando Alonso 2008. Dit jaar gaat een uniek jaar worden voor de verzamelaars. Ten eerste omdat dit jaar de auto's volledig voorzien zijn van flipjes, flapjes, flopjes, vikingoren, olifantoren, haaienvinnen en misschien nog een paar dierensoorten. Volgend jaar gaat de hele handel eraf, dus wordt het wel uniek om een paar auto/dieren in de verzameling te hebben.
Hierboven de eerste foto van de Alonso 2008 Renault. Klik hier om te bestellen.

Afgelopen weekend was echt een Verstappen weekend. In de winkel zijn ontzettend veel Durban modellen opgehaald, sommigen namen ook meteen de Van Merksteijn Porsche mee. De internetbestelling blijven vrolijk binnenkomen. Nu het luxeprobleem dat de doosjes om te versturen op beginnen te raken....komt wel goed!

Gisteren was het best lekker weer hier, gelukkig was dat in het buitenland niet zo. Van het weekend flink veel regenraces geweest. Monza was nat, Silverstone was vochtig en de MotoGP had een behoorlijke hoge luchtvochtigheidsgraad.
Ik was er al doorheen maar ga hem nu weer opnieuw bestellen:
Sebastian Vettel, USA GP 2007, BMW Sauber F1.07 1st win, 1st point.
Klik hier om te bestellen.
Haaienfin Haaienfin Reviewed by GPworld on september 15, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.