Roberto Moreno....jankerd!

Op de website van minichamps is nu het Minichamps magazine nr 2 te downloaden. Als eerste wordt er uitleg gegeven doro Paul Lang (oprichter) over de stijgende kosten, daarna het verschil in produktie tussen de 1997 McLaren en de 2007 McLaren. Klik hier om dit te bekijken.

Daarnaast ook wel grappig. Voormalig held/ F1 coureur Ricardo Patrese mocht zijn vrouw in een Honda Civic meenemen op het circuit van Jerez. Zijn vrouw vind het alleen niet zo leuk......Klik hier.
Komende vrijdag komt van Roberto Moreno de Benetton B191 binnen. Klik hier om te bestellen. Moreno werd toen uit het team getrapt toen Schumacher werd aangetrokken (vanaf Monza 1991) door Flavio Briatore. Roberto was een vrij emotioneel persoon. In 1990 in Suzuka toen Senna en Prost elkaar bij de start hadden getorpedeerd, werd Moreno uiteindelijk 2e. Praten kon hij niet meer, alleen maar janken!

In 2000 was ik in Cleveland bij de CART series waar Moreno tijdelijk inviel voor iemand. Hij pakte de pole position, stond daarna in de pitstraat een partij te janken. Dag later won hij de race ook nog eens.......dat was helemaal een jankpartij!







Roberto Moreno....jankerd! Roberto Moreno....jankerd! Reviewed by GPworld on september 16, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.