Website problemen

Afgelopen vrijdagochtend deed mijn website het niet, afgelopen maandagochtend werkte die niet en nu werkt het weer niet. Ik zit zo een beetje bij de duurste hosting van Nederland, betaal netjes maar het werkt niet. Hopelijk is het binnenkort over want verhuizing is in gang gezet.

Ander nieuws; De 2009 Robert Doornbos bolide, De IRL auto, gaat toch komen. Niet van GreenLight wiens IRL licentie is verlopen.......nee, Hotwheels heeft de licentie nu in handen. Ik ben benieuwd!

Tegenwoordig wordt je helemaal ziek van de milieu vriendelijke CO2 uitstoot, verwarming van de aarde (ik vond het vanmorgen toch vrij koud) en beter voor het milieu kreten als je die reclames tijdens je favoriete film tussen door krijgt. Nou GPworld kan ook meedoen! De spotjes in de vitrines zijn vervangen door spaarlampen! GPworld denkt groen! GPworld milieubewust!

Een beauty die binnenkort gaat komen. In het lijstje van de mooiste F1 auto ooit komt altijd de groene 7-up Jordan 191 in voor. Echter de 1992 versie met Sasol sponsoring is eigenlijk ook een schitterend model. Binnenkort komt Minichamps met dit model, voor het eerst uit, in de schaal 1/43. Dit is de Sasol Jordan 192, met Hart motor. Rijder: Stefano Modena.
Website problemen Website problemen Reviewed by GPworld on november 19, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.