Kredietcrisis? Waar?

De laatste dag van 2008, tijd op eens de balans op te maken. Dit jaar natuurlijk een hoop veranderd voor GPworld. We zijn in Februari van Breda naar Rijsbergen gegaan. Ondanks de verhuizing was 2008 wel het beste jaar ooit waarbij december 2008 nog eens de beste maand ooit was (compenseert weer voor de slechte november). Wel door het verhuizen en nieuwe inrichting een hoop éénmalig kosten gehad, dus voor volgend jaar ziet het er goed uit. Maar gelukkig weet iedereen de weg naar Rijsbergen nu aardig te vinden! Onze 2e winkel, de internetshop, is afgesloten met als resultaat 26% meer bestellingen verzonden als vorig jaar. In ieder geval worden alle klanten van GPworld voor dit resultaat bedankt. Nu hopen dat het resultaat volgend jaar nog beter kan worden!

Voor volgend jaar zijn er al een aantal leuke dingen op komst. Nieuwe vitrinekasten erbij in de winkel, meer voorraad, andere decoratie. Een nieuw A1GP GPworld Jos Verstappen model komt in Februari en ik hoop na 5 jaar toch eens een keer op vakantie te gaan. Eigen winkel is leuk maar van te voren nooit bij stilgestaan dat op vakantie gaan of een vrije dag nemen allemaal wat moeilijker zou gaan.

Voor alle klanten van GPworld een goede jaarwisseling gewenst en volgend jaar graag tot ziens in de winkel. (of vandaag nog)

Ik kondig hem toch maar alvast aan: vandaag of vrijdag komt binnen: De 1/18 CMC 1961 Ferrari 156 Sharknose. Eindelijk! Wel toevallig eigenlijk dat die auto als bijnaam Sharknose heeft, hij lijkt er ook wel op! De versie die binnen gaat komen is de Phil Hill - Spa Francorchamps versie. Dus ook de coureur die wereldkampioen geworden is in 1961.
In tegenstelling tot gisteren gemeld komt wel in één keer mijn volledige bestelling binnen. Voor de fanatiekelingen die thuis met smart zitten te wachten op dit model, bel eventjes of die is binnen gekomen voordat er een barre tocht wordt ondernomen. De thuisblijvers die het warme pand niet verlaten kunnen gewoon hier klikken en bestellen.
De Valentino Rossi world champion t-shirts zijn nu binnen. Klik hier om te bestellen.
Kredietcrisis? Waar? Kredietcrisis? Waar? Reviewed by GPworld on december 31, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.